SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tayini çıkan müdüre Kaymakam’dan başarı belgesi

Bu haber 13 Eylül 2023 - 22:05 'de eklendi.

Torbalı Orman Fidanlık Müdürü Ali Sarıbaş’ın İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne tayini çıktı.

UZUN yıllardan beri Torbalı’ya hizmet eden sevilen müdürün tayini çıkması üzüntü yarattı. Başarılı müdür önümüzdeki günlerde ilçeden ayrılarak yeni görev yerinde mesaiye başlayacak.

KAYMAKAMDAN BAŞARI BELGESİ

ÖTE yandan, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Orman Fidanlık Müdürü iken İzmir Orman Bölge Müdürlüğü bünyesine atanan Ali Sarıbaş’ı makamında kabul etti. Kaymakam Öter, başarılı müdürün görev yaptığı süre boyunca yaptığı çalışmalardan ötürü kendisine başarı belgesi ile taltif etti.

‘TORBALI’DA GÜZEL ANILARIM OLDU’

ALİ Sarıbaş ise, torbalı’da güzel anılarının olduğunu ve çok sayıda değerli insan tanıdığını söyleyerek, ilçeden ayrılacak olmasından dolayı üzgün olduğunu ifade etti. Torbalı ile bağlarını bundan sonra koparmayacağını ve sık sık geleceğini dile getiren Sarıbaş, kendisine başarı belgesi veren Kaymakam Ercan Öter’e ise teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.