SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tatile, 1 günden fazla zaman ayıramayanlar bu turları tercih ediyor!

Bu haber 23 Haziran 2023 - 9:11 'de eklendi.

Şirinler Turizm, günü birlik turlar ile gezmeye bir günden fazla zaman ayıramayanlara adeta ilaç gibi geliyor. Deneyimli turizm acentesi, önümüzdeki süreçte düzenleyeceği günü birlik turlar ile fark yaratacak.

GÜNÜBİRLİK turlar ile keşif yolculuğuna hazır olun… Yoğun iş temposunun ardından şehirden uzaklaşmak ve yeni yerler keşfetmek için yola çıkmanın kolay yolu günübirlik turlar oluyor. İster tarihi keşfedin ister yöresel lezzetlerin tadına bakın isterseniz de doğa sporları yapın. Günübirlik turlar ile rotanızı Şirinler Turizm çizsin ve keşfetmek için zaman kaybetmeyin.

GÜNÜBİRLİK TURLAR İLE DENEYİM DOLU BİR GÜN VADEDİYOR

ŞİRİNLER ile günübirlik turlar ulaşım kolaylığı ve ekonomik olması nedeniyle yoğun talep görüyor. Yurt içi turlar yeni yerler görmek isteyen herkese kültür turları kapsamında kapılarını aralıyor. Birbirinden farklı günübirlik tur seçenekleri ile yola çıkmak hem bütçe hem de zaman problemi yaşayanlar için deneyim dolu bir gün vadediyor.

İŞTE ŞİRİNLER’İN GÜNÜBİRLİK ROTASI

TORBALI’NIN seyehat acenteli tek turizm firması olan Şirinler; düzenlediği turlar ve günübirlik turlar ile fark yaratıyor. Şirinler şimdi de;  22 Temmuz’da Güzelköy-Akyaka-Yuvarlakçay, 23 Temmuz tarihinde kahvaltı dahil Fethiye-Göcek, 5 Ağustos tarihinde Bodrum (Yüzme Molalı), 30 Temmuz’da Datça-Kız Kumu (Yüzme Molalı) ve 29 Temmuz tarihinde ise Dalyan-İztuzu Plajı (Yüzme Molalı) günü birlik turlar ile Torbalı halkının karşısına çıktı.

ACELE EDİN

İLÇE halkının ilgi gösterdiği bu turlara yer ayırttırmak isteyenlerin acele etmesini isteyen işletmeci Tamer Özev, kendilerine 0 232 855 6017 veya 0 538 827 80 67 numaralı telefonlardan ulaşılabileceğini söyledi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.