SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Tatavlada Son Dans’ 8 Şubat’ta Torbalı’da olacak

Bu haber 02 Şubat 2024 - 1:21 'de eklendi.

Başrollerini Sumru Yavrucuk ve Deniz Çakır’ın paylaştığı Tatavlada Son Dans oyunu 8 Şubat’ta Torbalı BKM’de sahnelenecek.

İKİ Rum kadının gitmek ve kalmak arasındaki ikilemini konu alan oyun, Torbalı’da izleyicisiyle buluşuyor. Şaban Ol’un Eleni ve Gül oyunundan uyarlanan Tatavlada Son Dans, 8 Şubat tarihinde İsmail Uygur Kültür Merkezi sahnesinde olacak. Oyun, 20.00’de başlayacak.

OYUN HAKKINDA

BİR bekleyişin, belki de bir direnişin hikâyesidir, Tatavlada Son Dans. Geçmiş ve şimdiki zaman arasına sıkışmış bir yağmanın yükünü taşıyan Eleni ve Gül’ün, bellek tazelemek ve unutmak için çocuk saflığıyla oynadıkları gülümseten parçalı yapının tamamıdır. “Geçmiş sadece güzel anılardan ibaret değil” der karakter. Işıltılı şehrin içerisinde 6-7 Eylül’ün izlerini taşıyan yıkık, dökük bir ev. Çatlak porselen ürkekliğinde bakışlar. Kırılırsa belki de aşk sızacak kim bilir. İki Rum kadının gitmek ve kalmak arafındaki yaşanmışlıklarına, toprağa tutunmalarına, Rembetiko tadında küçük bir dokunuştur bu oyun…

BİLET SATIŞ NOKTALARI

ABANT Kahvesi, Me and You, Ottoman, Cafe Del Amor, Kahve Diyarı, Alaçatı Kokoreç, Emin Kırtasiye, Buckin Coffee, Salon Hazel, Laos Cafe, Deep Kafe…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.