SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tarlaya verim, çevreye koku!

Bu haber 24 Aralık 2023 - 11:38 'de eklendi.

Verimi artırması nedeniyle son zamanlarda üreticiler tarafından tercih edilen hayvan gübreleri çevreye de ağır koku yayıyor. Gübrenin döküldüğü tarlaların yakınında bulunan yerleşim yerleri durumdan rahatsız. Vatandaşlar bu duruma düzenleme istiyor

ÇİFTÇİNİN verimi artırmak için tarlasında kullandığı ahır gübresi çevreye de kötü kokular saçıyor. Özellikle yerleşim yerlerine yakın tarlalar bölge sakinlerinin tepkisine neden oluyor. koku nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten çok sayıda vatandaşın zabıtaya da başvurduğu öğrenildi. Son olarak Özbey Yolu üzerindeki ve Çaybaşı yakınlarındaki bir araziye dökülen gübreler nedeniyle vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşadıklarını anlattı.

BUNUN için belediyeye de başvuracaklarını belirten vatandaşlar, tarlaların gübrelenmesini istemiyor. Verimi büyük oranda artırdığı için üreticiler tarafından tercih edilen ahır gübresinin faydası da saymakla bitmezken, en büyük zararı ise çevreye yaydığı ağır koku.

SON zamanlarda üretici tarafından talep edilen hayvan gübrelerinin çevreye yaydığı iğrenç kokudan birçok kişi illallah ediyor. Tarlalara serilen tavuk gübrelerinin yaydığı koku yüzlerce insanın yaşamını cehenneme çevirdi. Konu ile ilgili olarak gerekli yerlerle yazışmalarda bulunmalarına rağmen bürokrasinin ağır işlemesi yüzünden bir sonuç alamadıklarını söyleyen bazı vatandaşlar, çözüm üretemediklerini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.