SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tarla alım satım işi Torbalı ABC Grup’tan soruluyor

Bu haber 13 Eylül 2023 - 8:27 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi 5141 Sokak üzerinde yaklaşık bir yıldır hizmet veren ABC Grup firması, emlak, rent a acar, oto alım satım, inşaat ve gayrimenkul işleriyle uğraşıyor. Firmanın özel ilgi alanına ise tarla alım satım işi giriyor.

İŞ ADAMI Kazım Kimsesiz tarafından işletilen Torbalı ABC Grup’un sahibi Kazım Kimsesiz, özellikle son dönemde tarla alım satım işlerinin yoğunlaştığını ve bu alana ağırlık verdiklerini ifade etti. Her geçen gün gelişen Torbalı’da yatırım yapmak isteyen yatırımcılara elinde bulundurduğu geniş portföyü ile hizmet veren ABC Grup, Torbalı’da emlak ve gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir vizyon ve bakış açısı getiriyor.

‘EN DOĞRU VE UYGUN YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

KİMSESİZ, “Torbalı’ya yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımıza hizmet veriyoruz. Yatırımcı ağımızda bulunan geniş portföyümüz ile Torbalı ve bölgesine büyük yatırımlar çekmeyi amaçlıyoruz. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Torbalı’da yatırım yapmak isteyen yatırımcılara en doğru ve uygun yatırımı gerçekleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

‘MÜŞTERİLERİMİZİN SAYGISINI SEVGİSİNİ HER ZAMAN KAZANDIK’

HER türlü gayrimenkul alım satımı için hizmet vermeye devam eden ABC Grup, geniş portföyü ile Torbalı emlak sektöründe fark yaratmayı amaçlıyor. Kazım Kimsesiz, sözlerine şöyle devam etti; “ABC Grup olarak bugüne kadar yaptığımız tüm satışlarımızda müşterilerimizin saygısını sevgisini her zaman kazandık. Bu yüzden biz de her zaman müşterilerimizin cebine değer kazandırmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi. ABC Grup Kazım Kimsesiz İletişim: 0 535 730 79 04

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.