SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tarımsal desteklerden yararlanmak isteyenler için son tarih 31 Aralık

Bu haber 05 Eylül 2026 - 1:47 'de eklendi.

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi için 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının başladığını duyurdu.

BAŞVURULAR 31 ARALIK’TA SONA ERECEK

1 EYLÜL 2026 tarihinde başlayan başvurular, 31 Aralık 2026 tarihine kadar devam edecek. Üreticiler, işlemlerini e-Devlet üzerinden veya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen başvurarak gerçekleştirebilecek.

İLK KAYIT VE ARAZİ DEĞİŞİKLİKLERİNE DİKKAT

İLK kez ÇKS’ye kayıt yaptıracak üreticiler ile arazi bilgilerinde değişiklik bulunanların, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekiyor.

ÜRETİCİLERE “SON GÜNE BIRAKMAYIN” ÇAĞRISI

YETKİLİLER, tarımsal desteklerden yararlanmak isteyen üreticilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için başvurularını son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.