SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tarımdan vazgeçmeden sanayileşmeye devam edeceğiz!

Bu haber 21 Temmuz 2023 - 13:42 'de eklendi.

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan karpuz hasadı Torbalı’da da tüm hızıyla devam ediyor. Son yıllarda karpuz ekili alanların artmasıyla karpuz rekoltesinde ciddi bir artış yaşandı.

TORBALI’DA özellikle Özbey, Subaşı, Yeniköy ve Pancar bölgesinde yetişen karpuzlar satılmaya başladı. Büyük rağbet gören Torbalı karpuzu; zeytin, domates, incir ve pamuk gibi Torbalı Ovası’nın simge ürünlerinden olmaya başladı.

‘TARIMDAN VAZGEÇMEDEN SANAYİLEŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

HER yıl farklı bir tarımsal ürünün tanıtımını yaptıklarını söyleyen Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, tarımsal üretimin önemine dikkat çekerek “Pandemi sürecinde bir kez daha anladık ki sanayi üretiminin yanı sıra tarımsal üretimden de vazgeçmememiz gerekiyor. Her zaman söylediğimiz gibi bizler tarımdan vazgeçmeden sanayileşmeye devam edeceğiz. Bu sebeple Torbalı olarak tarıma dayalı sanayinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.