SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tarım işçilerini taşıyan araçlar mercek altında

Bu haber 18 Aralık 2020 - 9:22 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarım işçilerini taşıyan araçları mercek altına aldı. Trafik polisleri yaptıkları uygulamalarda tarım işçilerinin canlarını hiçe sayarak kamyon ve traktör kasalarında taşıyanlara cezai işlem uyguladı

İLÇEDE sanayi işletmelerinin sayısının artmasına rağmen verimi topraklarda yılın her döneminde hasat yapılıyor. Tarım arazilerinde yüzlerce kişi zor şartlar altında çalışarak ekmek paralarını kazanmak için gün doğmadan işlerinin başına geçiyor.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü, tarım işçilerinin arazilere götürülmesi noktasında yapılan ihlallerin önüne geçmek amacıyla denetimleri sıklaştırdı.

TARIM işçileri kamyonet, pikap tarzı araçlar ve traktörlerin kasalarında hiçbir güvenlik önlemi olmadan taşınması durumunda meydana gelebilecek facialara davetiye çıkartıyor. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri de bu tip kazaların önüne geçebilmek amacıyla tarım işçilerini taşıyan araçların denetimlerine ağırlık verdi. İzinsiz ve balık istifi şeklinde hiçbir güvenlik önlemi olmadan işçileri arazilere götürenlere, 5 bin liraya kadar para cezası kesilerek uyarılarda bulunuldu. Ayrıca denetimlerin önümüzdeki günlerde daha da sıklaştırılacağı belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.