SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Tantuni’nin anavatanını olan Mersin’den Torbalı’ya…

Bu haber 16 Haziran 2021 - 0:02 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren Mersin Tantuni Salonu, bu eşsiz lezzeti ilçe halkıyla buluşturuyor.

‘MERSİNLİ Mehmet Usta’ lakaplı Mehmet Yetim tarafından işletilen mekân, Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi (Özbey yolu) üzerinde 9 yıldır hizmet veriyor. Cadde üzerindeki emekli öğretmenler sitesi yanında hizmet hayatına devam eden işletme, Torbalı’nın dört bir yanına paket servis hizmeti de sunuyor.

ŞU anlık sadece et ve tavuk tantuninin yanı sıra yoğurtlu et-tavuk tantuni lezzetlerini halk ile buluşturan Mersin Tantuni Salonu, önümüzdeki haftalarda adana, urfa, ızgara çeşitleri, tavuk köfte, kuşbaşı, ciğer ve şişi mersin-adana yöresine özgü bir sunumla hizmet alanını genişletecek.

BAHÇESİYLE birlikte 120 metrekarelik bir büyüklüğe sahip olan Mersin Tantuni Salonu’nun sahibi Mehmet Yetim, müşterilerin pandemi şartları nedeniyle yemek yemek için şu an bahçeyi tercih ettiğini ve ferah bir ortamda, yeşilin merkezinde karınlarını doyurduklarını söyledi.

ÇOCUKLUĞUNDAN bu yana tantuninin içinde olduğunu ve bu lezzeti Torbalı’da başka yerde bulamayacaklarını anlatan işletmeci Yetim, “Doğma büyüme Mersin’liyim ve Mersin de tantuninin anavatanıdır. Çocukluğumdan bu yana bu eşsiz lezzetin içindeyim. Dileyen ilçe halkı mekanımıza gelebilir veya 0531 293 41 03 numaralı telefondan evine sipariş verebilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.