SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tanınmamak için kılık değiştirdi, yine de polisten kaçamadı

Bu haber 12 Mayıs 2022 - 22:02 'de eklendi.

Torbalı’da hırsızlık yaptıktan sonra ilçe dışına kaçan ve tüm araştırmalara rağmen kimliği tespit edilemeyen şahıs, tanınmamak için fiziksel görüntüsünü değiştirmesine rağmen polisten kaçamadı.

2021 yılı 9.ayda Muratbey mahallesinde bir vatandaşın evine girerek 60 bin TL değerinde malzeme çalan şahıs polisin araştırmaları sonucu kimliği tespit edilmişti. Ancak şahıs olaydan sonra Torbalı ilçesi dışında olduğundan yakalaması yapılamamıştı.

İLÇEYE gelir gelmez boş durmayan hırsızın bu kez işyerinden ve kurumdan Hırsızlık konusuna da karıştığı tespit edildi.

ŞÜPHELİ şahısın tekrar ilçeye intikal ettiğini öğrenen Asayiş büro amirliğine bağlı ekiplerce kısa süre içerisinde kovalamaca sonucu yakalandı.

ŞAHISIN tanınmamak için saç ve sakal uzatması ve kaçmak için polise mukavemette bulunması da işe yaramadı. İki hırsızlık olayının şüphelisi T.B isimli şahıs çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.