SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Taner Usta’dan 5 metrelik dürüm

Bu haber 03 Ocak 2023 - 23:23 'de eklendi.

Kebaplarıyla Torbalı’da son zamanların en çok konuşulan ismi, keşfedenin müdavimi olduğu Taner Usta dün tam 5 metrelik dürüm yaptı

KEBAPLARIYLA Torbalı’da son zamanların en çok konuşulan ismi, keşfedenin müdavimi olduğu Taner Usta dün tam 5 metrelik dürüm yaptı. Torbalı Halı Saha Ligi’nin yemek sponsoru olan Taner Usta, ligin tamamlanmasının ardından futbolculara kebap ziyafeti verdi. 5 ayrı metrelik kebapları, mangalda pişirip, tam 5 metre uzunluğundaki lavaşa saran Taner Usta, rekora imza attı.

DEV dürümü daha sonra bıçak yardımıyla kesip, futbolculara ikram eden Taner Usta, metrelik kebaplardan sonra klasik kebap şişleri ile kebap yaparak konuklara ikram etti.

KEBAPLARIN tadına hayran kalan futbolcular, “Çok lezzetliydi, bu kadarını beklemiyorduk. Artık biz de Taner Usta’ya gideceğiz” dedi.

SON zamanlarda çektiği videolarla trendler listesine giren, sosyal medya uygulamalarının keşfet kısmına düşen Taner Usta, “Tüm Torbalı’yı lezzetlerimizi tatmaya Metropolis Bulvarı’ndaki işletmemize bekliyoruz. Gerçek zırh kıymasından kebaplar, yöresel lezzetler, çorba ve tatlı çeşitlerimizle tüm Torbalı’nın hizmetindeyiz” dedi. Taner Usta, Kipa’nın yanında yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.