SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TALUDENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Bu haber 16 Ocak 2022 - 22:04 'de eklendi.

Taludent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği önceki gün düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Torbalı Caddesi üzerinde bulunan Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nun yanındaki 2 katlı ve 410 metrekare büyüklüğe sahip işletmede, 5 klinik odası ve son teknoloji panoramik röntgen cihaz ve diş tedavi sistemleri bulunuyor. Sümeyye Alparslan, Emine Gültekin ve ben (Hüseyin Talu) olmak üzere 3 diş hekiminin görev yapacağı merkezde; ağız ve çene cerrahisi doktoru, ortodonti ve pedodonti (çocuk doktoru) doktoru da part-time olarak bulunacak. Geniş kapsamlı ve hastane ortamı olarak hazırlanan merkezin açılış kurdelesi okunan duaların ardından alkışlarla kesildi.

‘POLİKLİNİĞİMİZDE GÖREV YAPAN DOKTORLARIMIZ İSE İŞİNİN EHLİ VE PROFESYONELDİR’

Her türlü diş tedavisinin başarıyla uygulanabildiği bir ortam hazırladıklarını anlatan işletme sahibi Hüseyin Talu (38), “Açılışımıza katılan tüm dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Taludent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Torbalı halkının ihtiyaç halinde gelebilecekleri bir yer olarak tasarlandı. Herkes muayenesini rahatça yaptirabilsin diye dis muayenesini ücretsiz olarak belirledik. Polikliniğimizde görev yapan doktorlarımız ise işinin ehli ve profesyoneldir. Amacımız sizlere sıcak aile ortamında samimi ve güleryüzlü personelimizle en uygun tedaviyi sunmaktır. Tüm Torbalılı vatandaşlarımızı hastane olarak tasarladığımız mekanımıza bekleriz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.