SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Talih kuşu mesaisi başladı: Güven yok ama insanlar umut bağlıyor

Bu haber 08 Aralık 2022 - 1:45 'de eklendi.

Yılbaşı özel çekilişi için biletler zamlı haliyle satışa çıktı. Bilet standı sahipleri yılbaşına yaklaştıkça biletlerin satılacağı görüşünde olsa da biletlere olan güvenin düştüğüne dikkat çekiyor.

YILBAŞININ gelenek haline gelen alışkanlıklarından biri de Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişini takip etmek. Kasım ayının başından itibaren satışa sunulan biletlere bayiler ve marketlerin yanı sıra internet üzerinden de erişilebiliyor. Geçen yıl Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam bilet 120 TL, yarım bilet 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL’den satılırken bu yıl tam 200 TL, yarım 100 TL, çeyrek bilet ise 50 TL’den alıcılarını bekliyor.

ŞANS oyunları içerisinde en çok kazı kazanın tercih edildiğini belirten satıcılar, “Yılbaşı yaklaştıkça Milli Piyango biletlerinin hepsini satmayı hedefliyoruz. Son parasına bilet alan da var. İnsanlar ‘Bizde şans yok ama çekelim bir bilet’ diyor. En çok çeyrek bilet satılıyor. Tam bileti biz alamayız. Ekonomik durum ortada. İnsanlar hayalleri gerçekleşsin istiyor. Geçen sene tüm ailesi için bilet alanlar bu sene sadece bir tane alıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.