SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Taksiler işe çıkınca, durakları sivil araçlarla doluyor!

Bu haber 20 Eylül 2023 - 0:19 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi’ndeki Bakalar Meydanı’nda bulunan taksi durağı sürekli otopark olarak kullanılıyor. Taksiciler ise durumdan şikayetçi…

TAKSİ durağı sınırları içerisine, özel otomobillerin de park yapmasıyla meydan trafiği adeta felce uğradı. Özellikle hafta içi olduğu günlerde bankadaki işlerini görmek isteyen vatandaşlar, araçlarını takdi durakları içine park ediyor. Bu durumdan yine en çok taksi esnafı şikayetçi.

TRAFİĞİ DE ENGELLİYORLAR

ÖZEL otomobillerin meydan trafiğini felce uğrattığını belirtirken, bir an önce bu soruna çözüm bulunmasını istediler. Taksi esnafları: “Özel otomobiller, özellikle hafta içi taksi durakları içerisine ve çevresine, taksi araçlarının giriş çıkışlarını engelleyici şekilde park ediyor. Bu durum resmen trafiği felce uğratıyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde görmediğimiz manzarayı burada görüyoruz. Sorunun çözümü yine bizde ve yerel yönetimde” dedi.

TAKSİLER İŞE GİDİNCE DURAK ARAÇ İLE DOLUYOR

KENDİLERİNİN durakta olduğu zaman araç parkına izin vermediklerini, ancak tüm taksilerin işe çıkmasını fırsat bilenlerin durağı araç ile doldurduklarını ifade eden esnaflar, yeni meydan çalışmaları kapsamında yapılacak iki katlı otoparkın bu duruma çözüm olmasını beklediklerini anlattılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.