SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Taksi ve minibüs zamları gerçeği yansıtmıyor!

Bu haber 19 Temmuz 2023 - 23:05 'de eklendi.

Torbalı ve İzmir genelinde en kısa mesafe 30 lira olan taksi ücretlerinin 70 liraya, minibüslerde de indi bindi ücretlerinin 15 liraya çıkacağı haberlerine açıklama geldi.

İZMİR’DE en kısa mesafe 30 lira olan taksi ücretlerinin 70 liraya, minibüslerde de indi bindi ücretlerinin 15 liraya çıkacağı haberlerinin doğru olmadığını belirten İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, “Alınmış bir zam kararı yok. Şu an taksilerde yakın mesafe 30 lira, açılış 7 lira, kilometrede 13 liradan hizmet veriliyor. Bu, ağustosun 20’sine kadar böyle devam edecek” dedi.

İZMİR Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, dün bazı haber sitelerinde yer alan taksi ve minibüs zamlarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Taksi ve minibüslerde alınmış bir zam kararının olmadığını, ağustos ayının sonuna kadar da zam kararının alınamayacağını kaydeden Anık, “Şu an yapılmış bir zam yok. Dünden beri İzmir’de bir haber dolaşıyor. ‘Taksilerde indi bindi 70 lira olacak, minibüste 19 lira olacak’ yazılmış. Böyle bir şey yok. Yani alınmış hiçbir karar yok. Bunun görüşmeleri var. Bu haberler nereden çıkıyor, onu da anlamış değiliz. Bu da bizim esnafımızı ve vatandaşı sıkıntıya sokuyor. Şu an yakın mesafe 30 lira, açılış 7 lira, kilometrede 13 liradan hizmet veriliyor. Bu, ağustosun 20’sine kadar böyle devam edecek. Şu an minibüste de indi bindi 12 lira. 14-15 lira olan bölgeler de var. Hiçbir zam uygulaması yok” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.