SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tadilat sonrası atık molozları belediye ekipleri topluyor

Bu haber 10 Kasım 2022 - 1:34 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, çevre kirliliğinin vatandaşların sağlığının olumsuz etkilenmemesi amacıyla gerçekleştirdiği etkin çalışmalara devam ediyor.

TEMİZLİK İşleri Müdürlüğü ekipleri, virüs ve bakterilere karşı hijyen çalışmalarını üst sevide tutmak amacıyla rutin dezenfeksiyon çalışmalarına ek olarak, ilçe genelinde boşaltılan çöp konteynerlerini deterjanlı solüsyon ile yıkıyor, bir yandan da tadilat ve inşaatlardan dolayı oluşan moloz atıklarını adreslerden teslim alarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

MOLOZLAR EKİPLER TARAFINDAN ADRESLERDEN ALINIYOR

TEMİZLİK İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hizmet verdiği bir diğer alan ise binalardan çıkan moloz ve tadilat atıkları, periyodik şekilde gerçekleştirilen temizlik hizmetlerinin yanında moloz ve hafriyatlar da yine belediye ekipleri tarafından toplanıyor.

EV veya iş yerlerinde yapılan tadilatlar sonrasında çıkan hafriyat ve molozlar, ekipler tarafından bulundukları yerden alınarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.