SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tadı da görüntüsü kadar muhteşem: FX Bazlama Tost

Bu haber 17 Eylül 2022 - 0:04 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren FX Burger, Torbalı’nın ilk ve tek ‘Bazlama Tost’unu yapmaya başladı. Yöresel bir ürün olan bazlama kullanılarak hazırlanan tostlar, lezzetiyle damaklarda iz bırakacak.

SOFYA Bayrak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Alışılagelmiş tost türlerini aklınızdan silin, atın! Tostu bazlamayla yaptık, görünümü ve tadıyla da fark yarattık. İstenilen çeşitte ürünün özenle pişirilip bazlamanın içine konduğu, domatesin nefis tadıyla birleşip, peynirle de harika bir görünüm oluştuğu bazlama tost, sofralarının gözdesi olmak için hazırlanmayı bekliyor” diye konuştu.

BULVAR üzerindeki Pizza Tomato yanında faaliyet gösteren FX Burger, ‘bildiğimiz köylerde yapılan bazlamanın tost haline gelmiş biçimi’ni müşterilerine sunuyor. İşletmeci Sofya Bayrak, “Her bütçeye hitap eden fiyatlarımızdan faydalanmak ve lezzetli bazlama tostlarımızdan yemek isteyenleri mekanımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Bazlama Tost çeşitleri ise sucuklu, karışık, egeli, sade, Anadolu, fixtost, tavuklu, izmirim ve köz ateş’ten oluşuyor. Paket servis vermek isteyenler ise 0 232 856 13 33 numaralı telefonu arayabilecek.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.