SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

“Tabelayı görmedim”, “Buranın yabancısıyım”, “Kemeri yeni çıkarttım”

Bu haber 07 Mayıs 2023 - 9:26 'de eklendi.

İlçede kural tanımaz sürücülere göz açtırmayan trafik ekipleri, trafikte can güvenliği ve trafik akışını sağlamak için mesai harcıyor. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulayan ekiplere söylenen yalanlar yaratıcılık sınırlarını zorluyor

TORBALI’DA görev yapan trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Hem denetim hem de bilgilendirme yapan ekipler günde yüzlerce araca uygulama yapan ekipler herhangi bir sıkıntının oluşmaması için büyük çaba gösteriyor.

KUŞÇUBURUN, Selçuk Yolu, Halk Yapı önü, Pamukyazı ve Tariş Kavşağı’nda sık sık uygulama yapan ekipler, kurallara uymayan ve eksik evraklı sürücülere cezai işlem de uyguluyor. Sürücülerin çeşitli bahanelerine de göz yummayan ekipler, en çok “Evrakı evde unuttum” bahanesiyle karşılaştıklarını vurguladı.

CEZA almamak için çeşitli bahaneler uyduran sürücülerin bazen uydurdukları bahaneler yaratıcılık sınırlarını zorlarken, polisin buna müsamaha göstermemesi, vatandaşın güvenini artırıyor.

TORBALI Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri günün 24 saati farklı noktalarda uygulamalar gerçekleştiriyor. Çeşitli yerlere konuşlanan ekipler uygulamalarda kurallara uymayanlara cezai işlem uyguluyor. Cezai işlem almamak için akla karayı seçen sürücülerin uydurduğu bahaneler ise polisleri bile şaşırtıyor.

GENELDE evraklarını evde unuttuklarını ifade eden sürücüler polislerden af diliyor. Polislerin göz yummadığı bahaneler arasında, “Tabelayı görmedim”, “Buranın yabancısıyım”, “Kemeri yeni çıkarttım”, “Acil hastam var yetişmem gerek”, “Tehlikeli bir şey yapmadım ki memur bey” gibi bahanelerin yer aldığı öğrenildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.