SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SVMO’dan iddalı şarkı!

Bu haber 13 Ekim 2020 - 19:22 'de eklendi.

SVMO kimdir ?

SVMO (Samet Yıldız) 20 mayıs 1998 yılında Kocaeli / Gebze semtinde hayata gözleri açtı. Aslen Erzurumlu olan söz yazarı ve rap sanatçısı ailesinin iş hayatı nedeniyle uzun süre Gaziosmanpaşa , Kayışdağı , Küçükcekmece semtlerinde yaşayıp ilkokul ve ortaokulu İstanbul’da okumuştur. Lise yıllarını ise doğduğu yer ve hala yaşamakta olduğu Gebze semtinde Kimya teknisyeni olarak başarılı bir şekilde bitirmiştir. Üniversite eğitimini ise Sakarya Üniversitesi Maliye bölümünde tamamlamıştır. Müzik ile iç içe büyüyen ve müziği kendisine bir hayat bağı olarak gören sanatçı 13 yaşında rap ile tanışıp 15 yaşında ilk rap kaydını almıştır. sanatçının 1 adet 9 parçadan oluşan “RÖNESANS” adlı solo internet albümü , bir çok düet ve single çalışması bulunmakta. Eskiye ait çoğu şarkısını kendi isteği ile kaldırdığı biliniyor. Aktif olarak hala müzik üretmekte olan SVMO aynı zamanda kendi kliplerine görüntü yönetmenliği , kurgu , montaj yapabilme gibi yeteneklere sahip.

Başarılı genç rapçi SVMO ( Samet Yıldız) uzun süre ara verdiği müzik kariyerine “BIKTIM” adlı eseri ile geri dönüyor. Eserin altyapısını Ali Burak Kabak , Mix&Mastering işlerimde İsa Keskin , Klip koltuğunda ise ismini büyük işlerde duyduğumuz Zahit Kahveci bulunmakta. Şu günlerde instagram hesabında “BIKTIM” teaser 2 part şeklinde yayınladı.

SVMO KALDIĞI YERDEN DEVAM !

Başarılı genç rapçi SVMO ( Samet Yıldız) kaldığı yerden devam ediyor… uzun bir süre sessiz kalan SVMO, bu sessizliğini “BIKTIM” adlı eseri ile bozmaya hazırlanıyor. Eserin altyapısını Ali Burak Kabak , Mix&Mastering işlerimde İsa Keskin , Klip koltuğunda ise ismini büyük işlerde duyduğumuz Zahit Kahveci bulunmakta. Yıllardır müzik ile iç içe olan SVMO hala aktif olarak çalışmalarını sürdürmekte. Bu sessizliğin altından büyük ses çıkacak gibi duruyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.