SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Suriyelilerin durumu hala belirsiz!

Bu haber 18 Ağustos 2022 - 0:44 'de eklendi.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak büyük umutlarla Türkiye’ye gelen Suriyelilerin bir bölümü dilenerek yaşamlarını sürdürüyor. Torbalı’da kiraladıkları harabe evlerde yaşam mücadelesi veren Suriyeli ailelerin özellikle çocukları kaldırımları mesken tutmuş durumda.

YANAN kırmızı ışıkla birlikte sürücülerin ya da otomobilin diğer pencerelerine giden çocuklar duygu sömürüsü yaparak para istiyor. Bu durum kazalara da davetiye çıkarıyor.

EN çok Suriyeli barındıran bölgelerin başında gelen Torbalı’da mültecilerden muzdarip olan kesimin başında ise esnaf geliyor.

12 BİNE yakın Suriyeli’nin yaşadığı ilçede sorunlarda fazlasıyla hissediliyor. Sık sık dükkanlara giren hem müşterileri hem de işletme sahiplerini rahatsız eden Suriyeli mülteciler, büyük rahatsızlık oluşturuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.