SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Super Water, çekilişle ücretsiz su arıtma cihazı verdi

Bu haber 19 Ocak 2023 - 1:41 'de eklendi.

Yaklaşık 3 aydır Torbalı Kipa içerisinde hizmet veren Super Water Su Arıtma Cihazları, düzenlediği çekiliş ile bir aileyi su arıtma cihazı sahibi yaptı. İşletmeci Çiğdem Açıkgöz, ilçe halkının instagram hesapları olan @superwatershowroom’u takip etmelerini, zaman zaman yaptıkları kampanyadan faydalanmak isteyenleri beklediklerini söyledi.

SATTIĞI kaliteli su arıtma cihazlarıyla kısa sürede ilçede tanınan ve bilinen bir marka olan Super Water, Hanedan Su Arıtma firmasının ilk franchise şubesi olarak hizmet veriyor.

DENEYİMLİ firma sosyal medyayı da aktif olarak kullanan firmalar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği çekiliş ile bedava su arıtma cihazı veren firma ilgi odağı oldu. Düzenlenen çekilişte şanslı aile olan Serhat ve Nisa Günaydın, su arıtma cihazlarını işletmeci Çiğdem Açıkgöz’ün elinden aldı.

ARITMA CİHAZLARI 1.800 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIYOR

ÇİĞDEM Açıkgöz’ün sahibi olduğu ‘franchise’da daire girişi arıtma cihazı, yumuşatma cihazı, Kafeler ve işletmeler için endüstriyel su çözümleri, ev tipi arıtma cihazları, endüstriyel su arıtma cihazlarının satışı yapılıyor. Ayrıca filtre değişimleri, arıza değişimleri de yapılacak olan şubeye özel tüm ürünler 1.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İŞLETMECİ Açıkgöz, mağazalarından satışı yapılan arıtma cihazlarının tüm ülke genelinde değişimlerinin yapılabildiğini, Türkiye’nin 7 bölgesinde de acentalarının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

SU arıtma teknolojisinin her dalında faaliyet gösteren Hanedan Su Arıtma’nın üretim fabrikası Yazıbaşı Mahallesi’nde bulunuyor. ‘Daha Yeni, Daha Tecrübeli’ sloganıyla her geçen gün değişen ve gelişen teknolojinin bir parçası olan marka, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için sürekli teknolojiyi yakından takip ederek ürünlerini geliştiriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.