SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sun Tekstil ile Cumhuriyet Lisesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Bu haber 23 Mart 2024 - 1:26 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayı Burçin Zeybeker’in saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Karakuyu’da çekilen ve sosyal medyada viral olan o videoya yanıt geldi.

ÇEKİLEN videoda Karakuyulu Gülsüm Çakır ve Gönül Günbayı isimli teyzeler, “Özgür Erman Çağlar’a canımız feda, oylarımız Özgür Erman Çağlar’a” demişlerdi. Yürekleri ısıtan bu videoya Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar da aynı şekilde bir video ile yanıt verdi.

OLDUKÇA içten ve samimi bir şekilde yanıt veren Çağlar, “Merhabalar teyzelerim nasılsınız, iyi misiniz? Ellerinizden öpüyorum. Geçen gün Burçin kardeşimle atmış olduğunuz mesajınızı aldım. Çok mutlu oldum, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, tüm aile halkına selamlar” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.