SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sumatik’te ‘0,5 ml pet şişe su’ sadece 1 TL’ye dolduruluyor

Bu haber 02 Ocak 2024 - 23:42 'de eklendi.

Üst üste gelen zamlarla birlikte bir damacana suyun fiyatı katlanınca, ilçenin farklı bölgelerinde bulunan sumatik’lere olan ilgi de arttı. Muratbey Mahallesi’ndeki sumatik cihazlarının yanına mini boy sumatik konuldu. Mini sumatik cihazında, artık 0,5 ml pet şişe dolumu da yapılabilecek. Bu cihaza özellikle öğrencilerin ilgi göstermesi bekleniyor.

YAKLAŞIK 15 yıldır hayatımıza giren damacana sular artık tarihe karışacak gibi. Çeşmelerden içilebilir suyun akmaması nedeniyle kimi evine arıtma bağlarken kimi de damacana su siparişi veriyor. Ancak üst üste gelen zamlarla birlikte bir damacana su 100 liraya yaklaşınca, çeşitli girişimciler tarafından Torbalı’da belirli noktalara kurulan Sumatik’ler konulmuştu

MİNARALLİ, filtrelenmiş, C vitamin destekli ve ultraviole bakteri önleyici özellikleri bulunan Sumatik’in şimdide mini boyu Torbalı’ya geldi.. Öğrenciler tarafından ilgi görmesi beklenen bu cihazlardan 0,5 ml petşişeye sadece 1 TL’ye dolum yapılabiliyor.

TORBALI’DA şuanda Metropolis Bulvarı’nda Şahinler Simit Sarayı ile Ay Işığı Market yanında ve Cumhuriyet Mahallesi’nde de Barış Pide karşısında Sumatik cihazları bulunuyor. “Gel, doldur, götür” olarak nitelendirdiği makine hakkında yapılan açıklamada, “Makine 7/24 saat çalışıyor. 9 filtresi olan ve her çeşit testlerden başarıyla geçen makinenin yetkili kurumlardan onayı var. İçinde bulunduğumuz zor ekonomik koşullarda, vatandaşlarımıza ucuz ve C vitamin katkılı kaliteli su hizmeti sunuluyor. Gösterilen ilgiden dolayı da memnunum” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.