SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sultan Abdülhamit İlkokulu’ndan büyük başarı

Bu haber 27 Mart 2021 - 0:15 'de eklendi.

Torbalı öğrencileri üst üste başarılar elde ediyor.

ANAOKULU öğrencisi Fatma Kartal’ın resim yarışmasında Türkiye 3.sü olmasının ardından bir büyük müjde de Sultan Abdülhamit İlkokulu’ndan geldi. Okulun 1-A sınıfı öğrencisi Bora Savran, Türkiye Satranç Federasyonunun İzmir İli satranç turnuvasında 1inci oldu.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

TÜRKİYE Satranç Federasyonunca 11 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen İzmir İli satranç turnuvasında 7 yaş kategorisinde İzmir İl birincisi olan Bora’nın ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici takdim etti. Bora’nın başarısı okulunda ve tüm Torbalı’da büyük sevinç yaşanmasına neden oldu. Öğretmeni Gonca Şenerdem ve arkadaşları Bora’nın zaferini kutladılar.

OKUL idaresi ve tüm öğretmenler Şampiyon olan Bora’yı tebrik ederken İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da Bora’yı ve ailesini kutladı. Torbalı ilçesinde gün geçtikçe başarıların daha da çok artacağını belirten Tosun, başarının tesadüf olmadığını, çalışmanın ve emek vermenin meyvesinin mutlaka alınacağını belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.