SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Süleyman Fethi Bey Torbalı’da unutulmadı

Bu haber 11 Eylül 2022 - 3:38 'de eklendi.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Torbalı’da Unutma (Süleyman Fethi Bey) filmi gösterime sunuldu.

İZMİR Valiliğince Konak Meydanı’nda ve Torbalı ile birlikte 20 ilçedeki meydanlarda İzmir’in Yunanlılar tarafından işgalini konu alan Unutma (Süleyman Fethi Bey) filminin gösterimi yapıldı. Bu kapsamda Torbalı’daki gösterim Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda yapıldı. İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve ilçe protokolü de filmi burada izledi.

FİLMİN sonunda canlı yayınla Torbalı’da da izlenen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, “ “Bu millet istiklale aşıktır. Hiçbir zaman esir edilememiştir. Her zaman içinden kahramanlar çıkmıştır. Bugün bu meydanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Yüzbaşı Şerafettin’in bayrak çektiği bu yerde bana valilik yapmayı nasip eden Allah’a şükrediyorum.

İZMİR her zaman kahramanlar çıkarmaya devam edecektir. Süleyman Fethi Bey’in aziz hatırasına hürmeten bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi. Filmin senaristi, tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez de, 100 yıl önce iman dolu göğüslerini düşman kurşunlarına siper edip bugünün kutlanmasına vesile olan şerefli Türk ordusu askerlerine teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.