SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Süleyman Bakan: ‘Ben işadamıyım ve olayla ilgim yok!’

Bu haber 25 Mayıs 2021 - 20:28 'de eklendi.

Torbalı’nın başarılı iş adamlarından müteahhit ve S.S. Ayrancılar Kooperatif Başkanı Süleyman Bakan bir karışıklık sonucu gözaltına alındığı olayın perde arkasını anlattı.

KARAKOL ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldığını belirten Bakan, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlçenin sevilen iş adamı Süleyman Bakan, “Torbalı ve Ayrancılar’da yoğun bir şekilde çalışıyorum.

HER gün yüzlerce insanla konuşuyorum. Bu kapsamda kendilerine Ayrancılar Mini Kolombiya ismini veren çetenin bazı üyeleriyle de konuşmam olmuş. Fiziki teknik kapsamında bu şahıslarla dialogum olduğu için ifademe başvuruldu. Fakat suçsuz olduğum anlaşılınca savcılık talimatıyla serbest bırakıldım” dedi.

TORBALI’DA ve Ayrancılar’da yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren genç iş adamı Süleyman Bakan, kendisi üzerinden bir algı oluşturulduğunu ve kendisinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını söyledi. Yaptığı yatırımlar gereği gün içerisinde Torbalı’da çok sayıda insanla iş için görüştüğünü belirten Süleyman Bakan,

“OPERASYON kapsamında göz altına alınan şahısları tanımıyorum. Ben burada saygın bir insanım. Yüzlerce kişiyle çalışıyorum ve geniş bir çevreye sahibim. Fakat sanki ben bu örgütün bir parçasıymışım gibi dedikodu yaymaya başladılar. Ben Süleyman Bakan olarak helalinden çalışmaya devam edeceğim” diyerek sözlerini tamamladı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.