SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sudenaz Çiçekçilik yeni adresinde…

Bu haber 20 Ocak 2022 - 0:08 'de eklendi.

15 yıldır Torbalı’da hizmet veren Sudenaz Çiçekçilik adres değiştirdi.

ÇİÇEK sektöründe ilçenin öncü firmaları arasında bulunan Sudenaz Çiçekçilik, Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerindeki yeni yerine taşındı. Torbalı SGK karşısında bulunan 130 metrekarelik mekanda, daha geniş, ferah ve ulaşılabilir bir konumda olan yeni yerlerinde hizmet hayatına devam edecek. Deneyimli firma, davet, organizasyon, çiçek, çelenk, gelin arabası süsleme, buket, arajman alanlarında ve çiçekçilik-düğün sektörü üzerine faaliyetlerine devam edecek. İşletmeci Ebru Kardan, “Misafirlerimizi yeni yerimizi görmeye ve bir çayımızı içmeye bekleriz” diye konuştu.

DİKEY BAHÇENİN ÖNCÜSÜ OLDULAR

TORBALI’DAKİ dikey bahçe yapımının da öncülerinden olan Sudenaz Çiçekçilik’in işletmecisi Ebru Kardan, “Peyzaj tasarımlarında dikey bahçe uygulamaları düzenli bakım gerektirmektedir. Duvar bitkileri, boyama yapmaktan daha estetik duruyor. Ekolojik olarak daha faydalı bulunuyor. Ekonomik olarak biraz maliyetli ancak mantıklı. Bunun yanı sıra estetik fonksiyonu açısından zevkli bir tercih. Torbalı’da da giderek yaygınlaşıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.