SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sucuk Deryası yeni yerinde yeni konseptiyle hizmete girdi

Bu haber 20 Aralık 2016 - 7:48 'de eklendi.

Torbalı’da 1 yıldır hizmet veren ve Torbalı halkına sucuğu sevdiren Sucuk Deryası, yenilenen konseptiyle Hükümet Caddesi’ne taşındı.

SUCUK ağırlıklı menüyle hizmet veren Sucuk Dünyası, sucuğu farklı şekillerde ve tatlarda müşterilerinin damak zevkine sunuyor. Geçtiğimiz günlerde Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan işyerini, Hükümet Caddesi’ne taşıyan Sucuk Deryası, yeni yerinde yenilenen konseptiyle hizmet verecek. İki katlı olan işyerinde doğum günü gibi etkinliklere ev sahipliği yapabilecek. Ayrıca kahvaltı menüsü, öğle ve akşam yemekleri için zengin menü seçeneklerini müşterilerine sunan Sucuk Deryası’nda tavuk ve et ızgara çeşitleri, köfte çeşitleri, porsiyon veya ekmek arası döner lezzetiyle müşterilerinin karşısına çıktı. Ev ve işyerlerine de servis hizmeti bulunan Sucuk Deryası, adeta büründüğü kafe konseptiyle de yeni yerinde ve yeni konseptiyle daha fazla ilgi göreceğe benziyor.

‘KENDİ SUCUĞUMUZU ÜRETECEĞİZ’

İLÇE merkezine daha yakın bir yer arayışı içinde olduklarını ve Hükümet Caddesi’ndeki yeni yerlerinde Torbalı halkına kesintisiz hizmet vereceklerini söyleyen işletmeci Derya Kezer, her kesime uygun fiyat politikasıyla da ilgi göreceklerini söyledi. Tescillerinin onaylandığını, artık bayilik de verebilecek duruma geldiklerini ifade eden Kezer, yakın zamanda kendi sucuklarını üretebilecek konuma geleceklerini söyledi. Öte yandan, Torbalı’da ilk defa satışa sunulan ‘tavuk köfte’ satışının da ilgi görmesini beklediklerini belirtti. Afyon’dan özel olarak getirtilen ve yüzde 100 dana etinden hazırlanmış sucukların yanı sıra kafe menüleriyle büyük beğeni toplamaya hazırlanan işletmenin sahibi Derya Kezer, “Ürünlerimize, hizmetimize ve sunumumuza güveniyoruz. Gerçek sucuk, döner veya kahvaltı lezzetini tatmak isteyenleri bekliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.