SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Subaşı’lı 3 öğrencinin başlattığı kampanya tüm okula yayıldı

Bu haber 13 Mart 2023 - 0:15 'de eklendi.

SMA Tip 2 hastası Azra Güngör’ün tedavi masraflarını karşılamak amacıyla Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Zehra Özbay, Sinan Çelik ve Nevroz Yavuz kampanya başlattı. ‘SMA Savaşçısı Azra’ya Nefes Olalım’ yardım kampanyasında toplanan miktar Azra Güngör’ün babası ve annesi okula davet edilerek kendilerine teslim edildi.

AZRA’NIN babası Hakan Güngör; şu anda herkesten gelebilecek 1 TL’ye bile ihtiyaç duyulduğunu, sürenin çok az kaldığını, daha ulaşılmak istenilen bir miktarın daha olduğunu, tek amacının kızının bu hastalığının durması ve onun yaşayabilmesi olduğunu belirterek yardım toplayan öğrencilerimize teşekkür edip, SMA Tip 2 hastalığı hakkında bilgi verdi.

RAMAZAN’DA TEKRARDAN DESTEK OLACAKLAR

MÜDÜR Yardımcısı Mesut Kurmaç ise, yapılan yardım miktarının çok olmasa da öğrencilerin bu şekilde yardım toplamasının yardımlaşma duygusunu kazanmasında önemli olduğunu belirterek önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan ayında da ‘SMA Savaşçısı Azra’ya Nefes Olalım’ Kampanyasına tekrardan destek olmak istediklerini söyledi.

TAKİP İÇİN:

@sma_azrayanefesol

#azrayanefesol

#subasimustafatopalancpl

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.