SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Subaşı’daki çok programlı lise yeni binasına kavuştu

Bu haber 22 Kasım 2023 - 0:05 'de eklendi.

Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi ara tatil sonrası ilk ders ziliyle birlikte, yeni binasında eğitim öğretim faaliyetlerine başladı.

EĞİTİM öğretimde süreklilik ilkesi esas alınarak, eski binası yıkılan ve geçici binasında eğitim faaliyetlerine devam eden okulun yeni binasına aktarımı, gerekli hazırlıklar tamamlanarak yapıldı. Okulun resmi açılışı ise daha sonra gerçekleştirilecek.

TORBALI Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve İlçe Protokolü, Kasım ara tatili sonrası yeni okul binalarında eğitim öğretime kapılarını aralayan okulun ilk  ders gününde öğrencileri ve öğretmenleri yalnız bırakmadı.

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yeni binasında eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesinin ilçemize hayırlı olmasını temenni eder , öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve  velilerimize sağlıklı bir eğitim yılı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.