SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Subaşı’daki Çok Programlı Anadolu Lisesi açılıyor

Bu haber 09 Kasım 2023 - 13:25 'de eklendi.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un bizzat yakından takip ettiği yapımı tamamlanan Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi, son hazırlıklarını tamamladı. 18 derslikli okul 20 Kasım’da açılacak

TOPLU Konut İdaresi tarafından Torbalı’da yapılan okul şantiye ve inşaat faaliyetleri devam ediyor. İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un bizzat yakından takip ettiği yapımı tamamlanan Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi, son hazırlıklarını tamamladı.

TOSUN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

18 DERSLİKLİ olan ve Subaşı Mahallesi’nde yer alan Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi, eylül ayına yetişememişti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tosun, dün okulun son hazırlıklarını yerinde inceledi. Öğrencileri, yeni okul binasında eğitim öğretim faaliyetlerine başlatmak için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken okulun 20 Ekim Pazartesi günü açılması planlanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.