SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Subaşı’da mezarlığı talan ettiler!

Bu haber 28 Mart 2021 - 22:41 'de eklendi.

Torbalı Subaşı Mezarlığı’na dadanan hırsızlar demirleri çalmak için kırılmadık yer bırakmadı. Mahalle sakinleri, yaşanılan hırsızlık olayına tepki gösterirken, kalıcı bir çözüm bekliyor

İki hafta önce Subaşı Mezarlığı’na dadanan hırsızlar, mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Mezarlıkta bulunan, betonların içindeki demir parçalara göz diken hırsızlar, betonları kırarak içerisindeki demir parçaları alarak ortadan kayboluyor. Geriye kalan moloz yığınları ise kötü bir görüntüye neden oluyor. Mezarlığın içinde vefat eden yakınlarını ziyarete giden vatandaşlar, yürümekte zorluk çektiklerini ifade ederken, yaşanılan hırsızlık olaylarına karşıda denetimlerin artırılması talebinde bulundu.

“ÖLÜYE BİLE SAYGILARI YOK”

Durumu yetkililere bildirdiklerini ifade eden çevre sakinleri, “Biz buraya yakınlarımızı ziyarete geldiğimizde ikinci kez kahrolduk. Zaten sevdiklerimizi kaybetmenin acısı varken bir de onların bu çirkin görüntüde bulunmaları bizi iyice üzdü.  Bunu yapanların ölüye bile saygısı kalmamış. Mezarlığı bu hale getirmeye vicdanınız nasıl el verdi. Yazıklar olsun, hakkımızı helal etmiyoruz” diyerek tepki gösterdi.  Belediye yetkilileri ise bu kötü manzaraya seyirci kalmadığı ve mezarlıktaki yeni bir onarım işlemi başlattığı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.