SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Subaşı bölgesinin ‘zirai ürün’de bir numaralı ismi, ilçe merkezine şube açtı

Bu haber 29 Ekim 2021 - 23:35 'de eklendi.

Bir senedir Subaşı’da hizmet veren Aksan Zirai Ürünler, çiftçilerden gelen talep üzerine ve ürün pazarını genişletme amacıyla ilçe merkezine şube açtı.

 

Tepeköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan yeni kaymakamlık binası karşısındaki 400 metrekarelik mekanda 8 personel görev yapıyor. Tohum çeşitleri, ilaç, zirai gübre, fide satışının yanı sıra fabrika tedarikçiliği ve sözleşmeli işler yapılacak. Toptan ve perakende satışın yapıldığı Aksan Zirai Ürünler’in ilk şubesinde 3 tane de ziraat mühendisi görev yapıyor.

SUBAŞI BÖLGESİNİN 1 NUMARALI ZİRAİ ÜRÜN FİRMASI

Çiftçilerin yanı sıra fabrikaların da müşteri portföyü içinde bulunduğunu anlatan deneyimli işletmeci Bayram Aksak, “Üreticiye alternatif yollar üretmek, daha yakın olmak amacıyla ilk şubemizi açtık. Subaşı ve çevresine zaten 1 yıldır zirai ürün tedarikinin büyük çoğunluğunu biz sağlıyoruz. Merkezde de açtığımız şubemizde, fabrikaların ve çiftçilerin ulaşabilecekleri bir nokta olmak amacındayız. Müşterilerimize hayırlı olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.