SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şubadap Çocuk, Torbalı’da konser verecek

Bu haber 10 Ocak 2023 - 23:43 'de eklendi.

Şimdiye kadar 6 albüm yayınlayan, Türkiye ve yurtdışında 500’ün üzerinde konser gerçekleştiren Şubadap Çocuk bu cumartesi günü Torbalı’da çocuklarla buluşacak.

2013 yılından bugüne çocuk şarkıları besteleyen ve Türkiye’nin pek çok yerinde çocuk şarkıları konserleri veren Şubadap Çocuk, çeşitli temalardaki şarkılarıyla çocuklarla buluşuyor.  Şimdiye kadar 6 albüm yayınlayan, Türkiye ve yurtdışında 500’ün üzerinde konser gerçekleştiren Şubadap Çocuk bu cumartesi günü Torbalı’da çocuklarla buluşacak.

BÜYÜKLERİN de çok eğleneceği interaktif konserin biletleri 70 liradan girişte alınabilecek. Ayrıca Biletini al’da satılan biletleri online olarak da kolaylıkla alabilirsiniz. İlk defe Torbalı’da bir konser verecek olan Şubadap Çocuk, barış, doğa, sorgulama, emek, ekoloji, farklılıklar, özgürlük gibi konulardaki şarkılardan oluşan repertuarıyla interaktif ve bol zıplamalı geçecek bir konsere tüm çocukları çağırıyor.

50 DAKİKA sürecek konserde ekip, davul, bas gitar, gitar, akordiyon ve trompet çalgılarıyla sahnede olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.