SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Su arıtma ve hidrofor sistemleri Ege’den

Bu haber 02 Mayıs 2023 - 0:37 'de eklendi.

Torbalı İtfaiye’nin karşısında hizmet veren Ege Arıtma ve Hidrofor Sistemleri, sattığı tüm ürünlerde ve filtre bakım servis ücretlerinde indirim uygulamaya başladı. Kaliteli malzemeleri ve işçiliği ile adını duyuran firma, ilçede aranılan firma oldu

SEKİZ yıldır Torbalı’da faaliyet gösteren Ege Arıtma ve Hidrofor Sistemleri firması yüzde 20’e varan indirimlerle kampanya başlattı. Şu anda bütün dünyada ‘insan ve sağlık’ konusunda çok önemli bir yer tutan çevre teknolojisi ve su arıtımı üzerinde çalışmalarını yürüten firma, yaptığı kampanya ile kısa sürede Torbalı’nın aranılan firması olmayı başardı.

İŞLETMECİ Fuat Acar, “Çalışmalarımızdaki amacımız müşteri hizmetlerinin, onların memnuniyetlerini sağlayacak yönde olmasıdır. Sürekli müşteri memnuniyetini sağlamaktır” dedi.

EGE Arıtma ve Hidrofor Sistemleri sahibi Acar, “Amacımızı gerçekleştirmek için ürün yelpazesini geliştirme, maliyetleri azaltma; ürün kalite ve güvenirliğini arttırma ve müşteri şikayetlerini azaltma stratejileri benimsedik.  Bu kapsamda her marka ve model hidrofor-su arıtma cihazlarının tamirini de yapıyoruz. Ayrıca her marka su arıtma filtresi değişimi de yapıyoruz. Bu işi yaparken kalite ve profesyonellikten asla ödün vermiyoruz. Ekipman seçimlerimizde sadece kaliteli ve uzun ömürlü markaları tercih etmekteyiz. Ayrıca, endüstriyel ve toplu konutlardaki hidrofor sistemleri, merkezi su arıtma sistemleri, alkali iyonizer su cihazları ve sağlıklı yaşam ürünleri ve yedek parçaları tamir, servis ve satışını profesyonel kadromuzla yapmaktayız” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.