SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Style Mobilya çok iddialı: ‘Torbalı’daki en uygun fiyata mobilya satışını biz yapıyoruz’

Bu haber 04 Mayıs 2024 - 7:54 'de eklendi.

Torbalı’da 3 yıldır hizmet veren, son 8 aydır da Muratbey Mahallesi İbrahim Kesici Caddesi (Turcel Market yanı)’nde hizmet hayatına devam eden Style Mobilya, sunduğu kişiye özel üretim imkânı ile uygun fiyata istediğiniz mobilya ürünlerini imal ediyor.

200 METREKARELİK üretim ve teşhir mağazasında; oturma grupları (koltuk takımı, masa-sandalye-sehpa, TV ünitesi, konsol), yatak odası (dolap çeşitleri, komidin, şifonyer, aynalı şifonyer, baza-başlık, yatak, bench, puf), salon takımları ve bahçe mobilyaları imalatı ve satışını yapıyor.

‘İMALATÇI OLDUĞUMUZ İÇİN FİYATLAR ASGARİ DÜZEYDE TUTTUK’

“SATTIĞIM ürünlerin tamamının imalatı bana ait” diyen işletmeci yaptığı açıklamada, “Müşteri mağazamıza gelip, istediği model ve ölçüleri söyledikten sonra kısa süre içinde imalatını ve montajını gerçekleştiriyoruz. Dolap dışında tüm mobilya ürünlerinin imalatını gerçekleştiriyoruz. İmalatçı biz olduğumuz için fiyatlarımız da her bütçeye hitap edebilecek düzeydedir” diye konuştu.

TORBALI’DAKİ EN UYGUN FİYATLI MBİLYA SATIŞINI BİZ YAPIYORUZ’

“TORBALI’DA kaliteli mobilyayı en uygun fiyata satan benim” diye konuşan işletmeci, detaylar ve kampanyalar hakkında bilgi almak isteyenlerin kendilerini arayabileceklerini ifade etti. Style Mobilya İletişim: 0 507 250 00 47

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.