SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Spor kompleksi inşaatı hızla yükseliyor

Bu haber 18 Ağustos 2023 - 9:18 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi’nin Merinos işbirliğiyle yapımını sürdürdüğü kapalı spor salonu inşaatı sürüyor. İnşaatı oldukça hızlı ilerleyen tesis, gün yüzüne çıkmaya başladı.

TORBALI Belediyesi ilçeye yatırım kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar onlarca projeyi hayata kazandıran Torbalı Belediyesi, Erdemoğlu Holding (Merinos-Sasa)  işbirliğiyle Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan belediyeye ait arsaya spor salonu yapıyor.

İNŞAATI oldukça hızlı ilerleyen tesis, gün yüzüne çıkmaya başladı. Tribün ve saha için gözle görülür gelişmeler yaşanırken, Torbalı Belediyesi tenis kortu ve diğer alanlar için de ihaleye çıktı

BÖLGE halkının yoğun isteği üzerine hayata geçirilecek olan projenin detayları da belli olmuştu. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan alana yapılacak olan kapalı spor salonunda izleyiciler için tribün bölümü de olacak.

800 METREKARELİK alana yapılacak olan proje 6-7 ay gibi  kısa bir sürede tamamlanarak faaliyete geçecek. Projeye Torbalı Belediyesi Merinos İbrahim Erdemoğlu Kapalı Spor Salonu ismi verileceği belirtilirken, projenin ilçe halkını sabırsızlandırdığı öğrenildi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.