SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SP’li kadın kolları yönetimi iftarda bir araya geldi

Bu haber 26 Nisan 2022 - 0:23 'de eklendi.

Saadet Partisi Torbalı Kadın Kolları, Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nda yönetim kurulu üyelerine iftar sofrası tertip etti.

SP Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeşilbaş, “Tüm İslam aleminin Ramazan ayını barış ve huzur getirmesini diliyorum. Ramazan ayı, birlik beraberlik ve kaynaşma ayıdır. Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz ile iftar yemeğimizde bir araya gelip görüşmeler yaptık” diye konuştu.

KADIN Kolları Başkanı Ayşe Yeşilbaş, ramazanın hem ülkemize hem İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğin şart olduğunu belirtti.

SÖZLERİNE devam eden Yeşilbaş, ramazanın İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dilediğini söyledi. Yeşilbaş, güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğin, eşitlik ve adaletin şart olduğunu vurguladı. Köklü bir tarihe sahip Türkiye’nin kendinden başka dostu olmadığının altını çizen Yeşilbaş, “Allah’a dayanacağız. Kendi kaynaklarımızla, kendi gençlerimizle, kendi imkânlarımızla bu ülkeyi yeniden derleyip toparlayacağız. Bu millet hizmet bekliyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.