SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Söz ve nişanda gerekli tüm malzemeler Sultan’da…

Bu haber 31 Ağustos 2023 - 7:48 'de eklendi.

Gold gümüş ahşap ekipmanları ile söz-nişan-düğün masa üstü konseptleri kiralama ve satış yürüyüş yolları ile Torbalı’da tek olan Sultan Organizasyon, özel günleriniz için aradığınız tüm malzemelerin satışını yapıyor.

Tepeköy Mahallesi 3056 Sokak üzerinde hizmet veren Sultan Organizasyon firması, hayatlarını birleştirmeye hazırlanan genç çiftler için birçok seçenek sunuyor. Özellikle söz ve nişan merasimleri için gerekli olan malzemelerin temini konusunda envai çeşit ürünün satışını yapan Sultan Organizasyon, çiftlerin aradığı tüm ürünlerin satışını gerçekleştiriyor. Söz – nişan masalarından şamdan çeşitlerine, çiçekli vazolardan şerbetlik çeşitlerine, yükselticilerden nişan tepsilerine ve jardinyere kadar birçok malzemenin bulunabileceği bir yer olan Sultan Organizasyon, hayatlarını birleştiren çiftlere fırsatlar sunuyor.

‘FİRMAMIZA BEKLİYORUZ’

400 METREKARELİK işletmede satışa sunulan malzemelerin uygun fiyatlarla alıcısıyla buluşturduklarını ifade eden Sultan Organizasyon işletmecisi Çisem Dededoğu, “Evlilik bir ömür boyu çifttin birbirine bağlanarak hastalıkta ve sağlıkta, iyi veya kötü günde hayatı paylaşmasıdır. Hayatlarınızı birleştirdiğiniz bu özel düğün gününüze hazırlık aşaması olan söz ve nişan gibi evreler için gerekli olan malzemelerin satışını uygun fiyata sunuyoruz. Dileyen müşterilerimiz Özşanal arkasındaki İtfaiye Caddesi’nde bulunan Sultan Organizasyon’a gelerek, aradığı ürünleri temin edebilir” diye konuştu. Sultan Organizasyon İletişim: 0 507 692 67 11

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.