SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sorunları çözüme kavuşturmak için “Açık Kapı”

Bu haber 27 Mayıs 2023 - 1:00 'de eklendi.

Torbalı İlçe Kaymakamlığı rehberliğinde, alanında yetkili kişiler tarafından Halk Eğitim Merkezi’ndeki öğretmen ve kursiyerlere ‘Açık Kapı Biriminin İş ve İşleyişi’ hakkında tanıtım yapıldı.Ayrıca değerlendirmelerde bulunulurken, Halk Eğitim Merkezi’nden ise teşekkür geldi.

HER fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye, onlarla hemhal olmaya gayret gösteren, kendisine gerek birebir görüşmeler, gerek mesaj ve sosyal medya organlarından ulaştırılan ihtiyaç, talep ve sorunların çözümü noktasında  “İnsanı yaşatki Devlet yaşasın” anlayışıyla hareket eden Kaymakam Ercan Öter’in talimatlarıyla vatandaş odaklı hizmet veren “Açık Kapı” birimlerinin iş ve işlemlerinde uygulamada birlik sağlanması için Kurum ve Kuruluşlar ziyaret edildi.

AÇIK Kapı hizmetlerinin tanıtımı ve etkinliğini artırmak, kurum irtibat yetkililerini bilgilendirmek, kurumlar arası koordineli çalışarak uygulama birliği oluşturmak amacıyla kurumlara ziyaretler yapılıyor. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Geleneksel yönetim anlayışının yerini yönetişim temelli anlayışa bırakması ile birlikte, vatandaş odaklılık, etkinlik, şeffaflık gibi kavramlar kamu yönetimi anlayışının birer yansımaları olarak günümüzde yer almaktadır. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığımızca vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, taleplere hızlı ve doğru çözümler üreterek devletle vatandaş arasında karşılıklı iletişim ve güvenin sağlanması sağlanıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın vatandaş memnuniyetini hedefleyen, hesap verebilir, şeffaf bir anlayışla hizmet vermesinin öneminin yanında, vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolay erişebilmesi ve kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması açısından çalışmalara hassasiyetle devam edilmektedir’ denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.