SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Soner Sarıkabadayı’ya Kolombiya Güzeli sevgili

Bu haber 16 Aralık 2018 - 14:44 'de eklendi.

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 40’ıncı doğum gününü Yeniköy’deki Yelken Balık’ta kutladı. Popçunun, ‘Tarifi Zor’ klibinde oynattığı 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Camelo Lopez (28) ile sevgili olduğu ortaya çıktı.

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; Soner Sarıkabadayı ile Madelein Camelo Lopez aşk yaşıyor.

Madelein Camelo Lopez, Nisan 2017’de Nevşehir-Ürgüp’te bir kişinin hayatını kaybettiği, 19 kişinin yaralandığı balon kazada yaralanmıştı.

Soner Sarıkabadayı’nın eski aşkı Esther, Hollandalı’ydı. 2013’te başlayan ilişki 2016’da bitmişti. Popçu “Onu ilk gördüğüm zaman ‘İşte evleneceğim kadın bu’ demiş, çocuğumun annesi olmasını istemiştim. Ama Esther kendini hazır hissetmediği için ayrıldık. Umarım bundan sonra inşallah aile kurabileceğim, bebek sahibi olabileceğim, kalbi güzel bir kadın hayatıma girer” diye konuşmuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.