SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Son trend avize ve aydınlatma tasarımları Çakır’da

Bu haber 04 Haziran 2023 - 1:07 'de eklendi.

Mithatpaşa Caddesi üzerinde hizmet veren Çakır Elektrik’te satışa sunulan ayaklı, urganlı, led, kollu, cam kol avizelerde indirimler uygulanıyor.

ELEKTRİK malzemelerinin satılmasının yanı sıra avize ve aydınlatmaya yönelik ürünler, özel üretim avize tasarım, inşaat elektrik tesisatı döşeme, uydu montaj ile satışı toptan ve perakende olarak yapan Çakır Elektrik, yoğun ilgi görüyor.

TORBALI’NIN yerlisi olan ve doğma-büyüme Ertuğrul Mahalleli olduğunu söyleyen Çağatay Küçük, “Edindiğimiz tecrübe ile doğduğum mahalleye 5 yıl önce dükkan açtım. Elektrik ile ilgili tüm işleri toptan ve perakende olarak buradan yapıyorum. İlerleyen teknolojiyi takip etmek, satışa sürmek gelişimimiz adına önemli. Çakır Elektrik’te günümüz modasına uygun avize çeşitleri ile aydınlatmaya yönelik ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yaptığımız kampanyalar ile adımızı duyurduk. Artık vatandaş avize almak istediği zaman bize geliyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.