SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Son model araçlarla, güvene dayalı bir eğitim anlayışı sunuyor

Bu haber 05 Ağustos 2023 - 8:03 'de eklendi.

Mazlum Çiftçi ile Sinan Çiftçi adlı işadamları, 32 yıldır Türkiye genelinde sürücü kursu ve filo araç kiralama işinde faaliyet göstermenin yanı sıra, son bir yıldır da İzmir’de sürücü kursu işine girip başarıyla devam ettiriyorlar. Geçtiğimiz yıl da Kemalpaşa ve Torbalı’da açtıkları Ezel Sürücü Kursu, daha bir yıl geçmeden yüzlerce kişiyi ehliyet sahibi yaptı. İşadamları, aynı zamanda Demar Filo Araç Kiralama hizmeti olarak da 10 yıldır İzmir’de bireysel ve operasyonel kiralama hizmeti sunuyor.

TORBALI Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki Kasap Durağı civarında hizmet veren Ezel Sürücü Kursu; iki katlı, 350 metrekare büyüklüğe sahip ve 4 adet sınıfı bulunan merkezinde faaliyet gösteriyor. Torbalı şubesi ile aynı zamanda Kemalpaşa’ya da bir şube açan deneyimli işadamları, bir yıl içinde gösterdikleri başarı ile adlarından söz ettirmeye başladılar.

SEKTÖRLERİNE YENİ BİR HAVA VE KALİTE GETİRDİLER

EZEL Sürücü Kursu’nda A, A1, A2, B, C sınıfı ehliyet veren kurum, son model araçlarla, güvene dayalı bir eğitim anlayışı sunuyor. Bir yılda sektörlerine yeni bir hava ve kalite getirdiklerini söyleyen kurum ortaklarından Sinan Çiftçi, “Kursumuzda deyim yerindeyse, öğrencinin yanı sıra öğretmen de sınava giriyor. Yani, öğrencisinin tek seferde ehliyet sınavını geçebilmesi üzerine kurulu bir sistem ile çalışıyoruz. Öğretmenin başarısı, öğrencinin sınavı geçmesinde büyük rol oynuyor” diye konuştu.

‘HER ÖĞRENCİYE FARKLI FİYAT POLİTİKASI YOK’

“FARKLI fiyat politikası da kesinlikle uygulamıyoruz” diye konuşan Mazlum Çiftçi ise, “Gelen her öğrenci adayına istediği sürücü belgesine göre aynı fiyat söyleniyor. Ayrıca Ezel Sürücü Kursu’nda ehliyet almaya hak kazanan öğrencinin dosyasını en kısa sürede teslim ediyoruz” şeklinde konuştu. Ezel Sürücü Kursu İletişim: 0 232 683 34 14

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.