SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Son moda trend ürünler bu mağazada satışa sunuluyor

Bu haber 23 Ekim 2023 - 22:08 'de eklendi.

Dusa Moja Butik görkemli açılış töreniyle, Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde hizmete girdi. Çiçeği burnunda işletmede, kadın giyimde en son trend ürünler rahatlıkla bulunabilecek. Ayrıca, büyük beden ve tesettür giyim kıyafetlerimiz satılacak.

ESKİ Ertuğrul Mahallesi Muhtarı merhum Boşnak Osman Ekici’nin yeğeni ve merhum Ömer Ekici’nin kızı Büşra Ekici Balota, eski Jandarma Karakolu yanı – İsmail Uygur Kültür Merkezi karşısında ilçede az bulunan son moda bayan kıyafetlerinin satılacağı bir mağaza açtı. Hafta sonu gerçekleşen açılışta kurdeleyi Dusa Moja Butik sahibi Büşra Ekici Balota, eşi Halil Balota ve ağabeyi Yiğithan Ekici birlikte kesti.

TORBALI’DA BULUNMAYAN ÜRÜNLER

“TORBALI’DA bu ürünlerden başka satan var mı?” sorusuna cevap veren genç işletmeci Balota, “Detaylı bir pazar araştırması yaparak Torbalı’da bulunmayan ve kadınların ihtiyaç duyabileceği kalite ve şıklıkta en trend ürünleri mağazamızda sergileyip satışa sunuyoruz” dedi.

‘EN SON TRENDLERİ BULUP MAĞAZAMIZDA SATIYORUZ’

“KADIN giyimde, en son trendleri bulup mağazamızda satışa sunuyoruz” diye konuşan Büşra Ekici Balota, “Büyük beden ve tesettür giyim içinde kıyafetlerimiz mevcut. Doğru kaliteyi bulmak adına, Türkiye’nin bir çok şehrinde bulunan üretim yerleri toptancı firmalarla çalışıyoruz ve ülkemizin farklı noktalardaki kaliteli ürünleri mağazamızda bir araya getirip müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” diye konuştu. Genç işletmeci, her bütçeye uygun trend ürünlerinin olduğunu söyleyerek tüm bayanları mağazalarına beklediklerini ifade etti.

Adres: Ertuğrul Mah. Hükümet Cad. No:56/C

İletişim Numarası: 0545 822 26 07

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.