SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Son Dakika… Boynundan bıçakladığı kişiyi bırakıp kaçtı

Bu haber 14 Temmuz 2021 - 22:07 'de eklendi.

Olay, bu akşam saat 21.00 sıralarında İzmir-Aydın asfaltı üzeri Torbalı Orman Fidanlığı karşısında meydana geldi.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle asfalt kenarında yürüyen iki kişi tartıştı. İsminin Ö. ve Karakuyu’lu olduğu öğrenilen şahıs, yanında bulunan bıçağı arkadaşının boynuna sapladı. Kanlar içinde yere yığılan kişiyi bırakıp kaçan şahıs kayıplara karıştı.

Bölgeden geçen bir kişinin, yol kenarında kanlar içinde birinin yattığını gören vatandaşlar yakınlardaki akaryakıt istasyonu çalışanlarından yardım istedi.

Bölgeye çağırılan ambulanstaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonucu yaralı kişi Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çok kan kaybeden ve 30’lu yaşlarda olduğu öğrenilen şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan olay yerinden kaçan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise bölgede incelemelerde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.