SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Son başbakan Binali Yıldırım Torbalı’ya geliyor

Bu haber 22 Mayıs 2023 - 4:05 'de eklendi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve son Başbakan Binali Yıldırım Salı günü Torbalı’ya gelecek. Saat 20:00’da Torbalı Mahallesi orta kahve önünde Torbalı halkına seslenecek olan Yıldırım için hazırlıklar başladı.

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük ile İlçe SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar miting alanında incelemelerde bulundular. Mitinge yoğun bir katılımın sağlanması bekleniyor.

YÜĞRÜK’TEN TÜM TORBALI HALKINA DAVET

BU büyük coşkuya hep birlikte ortak olalım diyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Gerek başbakanlığı döneminde, gerekse bakanlığı döneminde ülkemize ve ilçemize sayısız hizmet ve eser kazandıran AK Parti Genel Başkanvekilimiz ve son Başbakanımız sayın Binali Yıldırım Salı günü ilçemizde olacak. Torbalı Mahallesi orta kahve mevkiinde hemşehrilerimizle buluşacak. Bu anlamlı günde, tüm Torbalılı hemşehrilerimizi bizimle aynı coşkuyu paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.