SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sokrates’in Savunması bugün Torbalı sahnesinde

Bu haber 13 Ocak 2024 - 0:46 'de eklendi.

Torbalı’da kurulduğu günden bu yana kültür-sanat ve eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Torbalı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (TOKSED) Torbalı Belediyesi işbirliğiyle bugün çok özel bir gösteriye imza atacak.

USTA sanatçı Özgür Başkaya’nın hazırlayıp sahnelediği Sokrates’in Savunması isimli tek kişilik tiyatro gösterisi bugün saat 20.00’da İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Ücretsiz sahnelenecek olan tiyatro gösterisi için tüm sanatseverleri salona beklediklerini ifade ederek TOKSED Başkanı Hayri Aktaş, sanatseverlere çağrıda bulundu. Aktaş, “Bugün saat 20.00’da Torbalı Belediyesi işbirliği ile düzenleyeceğimiz, usta sanatçı Özgür Başkaya’nın sahnelediği Sokrates’in Savunması isimli tiyatro oyunumuza tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

TOKSED NELER YAPIYOR?

İLÇEMİZDEKİ yerelinde tek olan Hayri Aktaş başkanlığımdaki TOKSED Kültür sana ve Eğitimde yozlaşmaya gerileşmeye karşı ilerici demokratik faaliyetleri ile tanınıyor. Şimdiye kadar, şiir dinletileri, şair yazar söyleşileri, Geleneksel Haziran Anmaları adı altında başta Nazım olmak üzere devrimci demokrat şair anmalarına imza atan TOKSED, çeşitli panel ve söyleşilere daha imza atmıştı. Önümüzdeki dönem için yerel şairler için bir şöylesi hazırlığı sürerken Mart ayında Nazım Hikmet’in Şeyh Bedrettin Destanını kendi üyeleri ile sahneleme gibi bir planı da bulunmakta. Zaman zaman youtube kanalında ülke gündemini de değerlendiren TOKSED ayrıca Torbalının bir demokrasi platformuna olan ihtiyacını önemle vurgulamakta. Tüm ilerici, aydın, demokratik kurumlara her fırsatta, demokrasi adalet ve emek için güç birliği çağrısını yapmaktan vazgeçmeyeceklerini tekrarlıyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.