SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sokaktaki asfalt olmayan yer nedeniyle camlarını bile açamıyorlar!

Bu haber 20 Mayıs 2021 - 15:20 'de eklendi.

CUMHURİYET Mahallesi’nde bulunan 2017 Sokak’ta oturan vatandaşlar, sokaklarındaki asfaltlanmayan bölgeden kaynaklanan toz nedeniyle camlarını bile açamıyor. Yıllardır yaşanan bu durumda nedeniyle bölgede bulunan huzurevinin de etkilendiğini ifade eden mahalle sakinleri, gerekli mercilere ısrarlı müracaatlarına rağmen yolun bir türlü asfaltlanmadığını söylediler. Her yaz mevsiminde aynı sorunun yaşandığına ifade eden Bahar Seryan Güldoğan isimli vatandaş, yetkili kurumların seslerini duymalarını istedi.

‘HER GÜN BURANIN TOZUNU ÇEKMEK ZORUNDA KALIYORUZ’

GÜLDOĞAN, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben Cumhuriyet Mahallesi 2017 sokakta oturuyorum, huzurevinin yanındaki sitede… 5 yıldır buradayım ve sokağımızın sonunda 300 metre kadar asfaltlanmayan bir yer kaldı. Her gün buranın tozunu çekmek zorunda kalıyoruz, en önemlisi de huzurevi bahçesinde oturan yaşlılar da o tozun içinde kalıyor. Bu konuda çok şikayet var çevreden ama kimse ilgilenmiyor” diyerek Torbalı Belediyesi görevlilerine seslendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.