SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sokak lambaları 10 gündür gece gündüz yanıyor

Bu haber 29 Kasım 2023 - 0:09 'de eklendi.

Çaybaşı Yeni Mahalle’de bulunan sokak lambaları yaklaşık 10 gündür gece gündüz yanıyor. Mahalle Muhtarı Bülent Ateş, yetkililere durumu bildirmelerine rağmen arızanın giderilmediğini öne sürdü.

SOKAKLARDAKİ lambaların bazılarının gece de yanmadığını, bazılarının sürekli yandığını anlatan Muhtar Ateş, çocuklarının sabah okula giderken zorlandığını ve karanlıkta okuluna gitmek zorunda kaldığını söyledi.

ENERJİ İSRAFI OLUŞUYOR

ÇAYBAŞI Yeni Mahalle’de oturan vatandaşlar elektrik işletmesi yetkililerine seslenerek, bu arızaların giderilmesini istedi. Lambaların boşa yanması sonucu enerji israfı oluşurken, sürekli yanan elektrik lambalarının Mahallenin genelinde olduğu belirtildi.

YAZIK, GÜNAH DEĞİL Mİ?

VATANDAŞLAR gündüz saatlerinde de yanmaya devam eden sokak lambalarıyla ilgili yetkilileri göreve çağırıyor. Defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen sorunun çözülmediğini dile getiren Muhtar Bülent Ateş, “Bu lambalar gece gündüz sürekli yanıyor. Yazık, günah değil mi? Defalarca bildirmemize rağmen kimse ilgilenmiyor. Milli servet boşa gitmesin. Bir an önce bu sorunun giderilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.