SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Soğukçeşme’li Ezgin’den miniklere meslek tanıtım eğitimi

Bu haber 31 Aralık 2021 - 20:07 'de eklendi.

Özel Soğukçeşme Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Psikolog Gökhan Ezgin, Zübeyde Hanım Anaokulu’nda meslek tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

ZÜBEYDE Hanım Anaokulunda görev alan Rehber Öğretmeni Gülsevim Albayrak ile işbirliği yapan Ezgin, geleceğin minik dâhileri ile bir araya gelerek psikoloji bölümünden mezun olan psikologların meslek hayatında neler yaptığı konusunda bilgilendirdi. Psikoloğa hangi durumlarda ihtiyaç duyacakları ve psikolog ile görüşme esnasında neler yaşayacakları konusunda da miniklerimizi bilgi sahibi oldu. Daha sonra anlatılan konuların miniklerimiz hafızalarında kalıcı olması adına bu konuları görsel materyaller ile destekledi.

“BU tür meslek tanıtım toplantıları miniklerimiz ileride ki hayatlarında seçeceği mesleklerde oldukça etkili olacağına kanaatindeyiz” diye konuşan Ezgin, “Psikoloji bölümü meslek dalları içerisinde çok önemli bir yere sahip olduğu gerçeği unutulmamalı, çünkü her bilimin alt dalında muhakkak psikolojiye ihtiyaç vardır. İnsanın olduğu her yerde bir psikoloğa ihtiyaç olduğunu günümüz koşullarında görmekteyiz. Psikoloji bilimini küçük yaşlarda tanımaları, bilmeleri ihtiyaç duyduklarında ‘deli doktoruna gitmem’ sözleri yerini ihtiyacım varsa destek alırım diyeceklerini şimdiden duyar gibiyiz. Belki de ileride bu toplantılardan etkilenip ve alanı benimseyip çok iyi psikologlar yetişebilir. Bundan dolayı bu tür çalışmaların desteklenmesini sağlayan Zübeyde Hanım Anaokulu başta yönetim kadrosu ve Rehber öğretmenimiz Gülsevim Albayrak hocamıza teşekkür ederiz. Biz de Soğukçeşme ailesi olarak bu tür çalışmaları destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.